Aluminium oprijplaten M050

De M050 serie bestaat uit oprijplaten met een opstaande rand, leverbaar in één breedte van 246mm en zes lengtes variërend van één tot en met drie-en-een-halve meter. De opstaande rand en het lage gewicht maakt deze serie oprijplaten uitermate geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld grasmaaiers en ander klein tuingereedschap. Door de vorm en afmetingen van deze serie zijn de oprijplaten tevens geschikt voor rolstoelen en scootmobielen. uiteraard vormt de M050 ook een ideale oplossing voor het verladen van voertuigen zoals fietsen, bromfietsen en motoren.
Door de hoge opstaande rand wordt een soort rijgoot gecreëerd wat voorkomt dat wielen van de oprijplaat af kunnen lopen. Het loopvlak van de oprijplaat is voor zien van een antislip profiel. Dit profiel draagt zorg voor veilig en comfortabel gebruik van de oprijplaat.

Metalmec M050 oprijplaten kopen

De vermelde prijzen zijn per stuk, excl. BTW. Als u een set oprijplaten nodig hebt moet u dus twee oprijplaten bestellen. Indien u oprijplaten wilt kopen, of bestellen, kunt u contact met ons opnemen of bij ons langs komen.