Aluminium oprijplaat voor een palletwagen

Bij het laden en lossen van goederen wordt veelal gebruik gemaakt van een palletwagen, al dan niet elektrisch. Een palletwagen kan, in tegenstelling tot een vorkheftruck, echter geen hoogteverschil overbruggen zonder daarbij gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld een oprijplaat. Met een oprijplaat voor een palletwagen is dit echter geen probleem. Een oprijplaat maakt het mogelijk om met de palletwagen in de laadbak te rijden, ook als de laadvloer hoger ligt. Uiteraard kan een oprijplaat voor een palletwagen ook ingezet worden als er hoogteverschillen of andere kleine hindernissen in een werkplaats of magazijn zijn.

Hieronder ziet u oprijplaten die geschikt zijn voor het gebruik van een palletwagen. Beide series zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een handpalletwagen. Vanwege het grotere eigen gewicht wordt voor een elektrische palletwagen de MPCP serie geadviseerd.

Persoon met palletwagen op oprijplaat

Een oprijplaat voor een palletwagen kopen?

Als u een oprijplaat voor een palletwagen kopen wilt kunt u een aanvraag doen via de betreffende productpagina. U krijgt dan automatisch bericht hoe u de bestelling kunt bevestigen en af kunt ronden.