Aluminium oprijplaten voor quads en ATV’s

Een quad of ATV is een vierwielig voertuig dat zich helemaal thuis voelt in het open terrein. Een quad wordt dan ook niet alleen bedrijfsmatig ingezet, maar is ook een geliefd voertuig voor recreatie. Met oprijplaten voor quads is het mogelijk om deze ook in een aanhanger of bestelauto te transporteren. Dit is natuurlijk een groot voordeel als er grote afstanden overbrugd moeten worden.

Oprijplaten voor quads kopen

Hieronder vindt u een overzicht van oprijplaten die door quads gebruikt kunnen worden voor het overbruggen van een hoogteverschil. Als u oprijplaten voor quads kopen wilt kunt u dit snel en eenvoudig doen via deze website. Via de productpagina van een oprijplaat kunt u een aanvraag doen, waarna u van ons de levertijd en een opgave van eventuele bezorgkosten ontvangt. Let u wel op dat wij oprijplaten voor quads per stuk verkopen. Als u een set oprijplaten kopen wilt dient u bij uw aanvraag dus twee stuks in te geven.

Wij bieden onze oprijplaten voor quads per stuk aan. Dit betekent ook dat opgegeven eigenschappen als eigen gewicht en draagvermogen betrekking hebben op één enkele oprijplaat. Bij het gebruik van twee oprijplaten dienen deze waardes te worden verdubbeld om zo de waardes van een set te berekenen.

Oprijplaten universeel

Oprijplaten HLS / HS

Oprijplaten M030

Oprijplaten M040

Oprijplaten M050