Oprijplaten aanbiedingen

Op deze pagina vindt u onze oprijplaten aanbiedingen. Het gaat hier om oprijplaten die wij, als sets van twee oprijplaten, tegen een gereduceerde prijs aanbieden. Vanzelfsprekend bestaan de aanbiedingen uit sets van nieuwe, ongebruikte, oprijplaten die met volledige fabrieksgarantie worden verkocht.

Zoals in nagenoeg in alle sectoren staat ook het ontwerpen en ontwikkelen van oprijplaten nooit stil. Nieuwe technieken en metaallegeringen geven fabrikanten van oprijplaten de mogelijkheid om hun producten steeds verder te ontwikkelen. Fabrikanten streven er dan ook constant naar om een product aan te kunnen bieden met een zo groot mogelijk draagvermogen in combinatie met een zo laag mogelijk eigen gewicht. Hierdoor kunnen de specificaties van een serie oprijplaten wijzigen, wordt een bepaalde serie uitgebreid, of compleet vervangen door een nieuwe verbeterde serie.

In het geval een fabrikant een serie vernieuwd, of vervangen, heeft bieden wij de modellen die wij nog op voorraad hebben staan tegen gereduceerde prijzen aan. U hebt dus als klant de keuze om de vernieuwde oprijplaten aan te schaffen, of om van onze aanbiedingen te profiteren. De oprijplaten uit onze aanbiedingen hebben wellicht een iets lager draagvermogen, of wegen zelf iets meer dan de vernieuwde uitvoering, maar u kunt deze wel tegen een sterk gereduceerde prijs te kopen. Ze zijn ook per direct uit voorraad leverbaar en kunt u er dus ook gelijk mee aan de slag.

Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Deze oprijplaten hebben wij in beperkte aantallen voorradig en op=op. Op de productpagina staat daarnaast vermeld met welk type kop de platen zijn uitgerust. Aangezien het bij deze aanbiedingen om voorraadartikelen gaat kunnen deze niet met een ander type kop worden geleverd.

Specificaties volgens opgave fabrikant onder voorbehoud van typefouten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Prijs- en constructiewijzigingen voorbehouden.