Oprijplaten voor klus en hobby

Bent u aan het klussen in of om het huis? Dan kunnen oprijplaten mooi van pas komen. Met een oprijplaat kunt u namelijk die volle kruiwagen de laadbak van een aanhangwagen in rijden. Dan kiept u hem in één keer leeg zonder dat u de kruiwagen met de hand leeg moet scheppen. Niet alleen handig als u de oprit van het huis aan het bestraten bent, ook handig als u in de tuin bezig bent. Niet alleen voor die kruiwagen met snoeiafval, maar ook handig als u een grasmaaier in de laadbak van een aanhanger of bestelauto wilt rijden.

Als u in het bezit bent van een aanhanger weet u ook makkelijk er van alles en nog wat mee vervoerd kan worden. Met oprijplaten hoeft u die fietsen, brommer of scooter er echter niet meer in te beuren. U kunt de tweewielers er dan heel eenvoudig in rijden. Zelfs een quad laat zich op deze wijze heel eenvoudig inladen. Voor de prijs van deze oprijplaten hoeft u het niet te laten.

Oprijplaten voor klus en hobby kopen

Hieronder vindt u enkele series oprijplaten die zijn afgestemd op gebruik in- en om het huis, of voor hobbymatig gebruik. Deze worden per stuk verkocht. Als u een set van twee nodig bent dient u dus twee oprijplaten te bestellen!

Oprijplaten universeel

Oprijplaten HLS / HS

Oprijplaten M050

Oprijplaten M030