Aluminium oprijplaten voor auto’s

Moet u met een auto een hoogteverschil overbruggen? Wilt u een auto op bijvoorbeeld een aanhangwagen of autotransporter vervoeren? Dan zijn oprijplaten voor auto’s onmisbaar om dit op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen doen. Oprijplaten verkleinen de oprijhoek waardoor een auto zonder problemen op- en afgereden kunnen worden.

Oprijplaten voor auto’s kopen

Onderstaand vindt u een overzicht van series oprijplaten die onder meer geschikt zijn voor het gebruik bij auto’s. Indien u oprijplaten voor auto’s wilt kopen kunt u heel makkelijk een aanvraag doen op de productpagina van de betreffende oprijplaat. Denkt u er daarbij wel even aan dat ook oprijplaten voor auto’s per stuk worden verkocht. Voor een set dient u dus twee oprijplaten aan uw aanvraag toe te voegen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen doen wij u bericht met de verwachte levertijd en wat de eventuele bijkomende bezorgkosten zijn.

Oprijplaten voor auto’s per stuk berekend

Ook oprijplaten voor auto’s bieden wij per stuk aan. Dit betekent dat ook het aangegeven draagvermogen van de oprijplaten per stuk wordt vermeld. Om het draagvermogen van een set oprijplaten te berekenen dient u dus het draagvermogen van één enkele oprijplaat te verdubbelen.

Oprijplaten M040

Oprijplaten M055

Oprijplaten M065

Oprijplaten M074

Oprijplaten M085

Oprijplaten M076

Oprijplaten M100

Oprijplaten M115

Oprijplaten M125