Oprijplaat opvouwbaar

De opvouwbare oprijplaat is ideaal voor rolstoel of scootmobiel bij het overbruggen van een hoogteverschil. Deze rijplaat heeft een breedte van 74cm maar kan over de lengte dubbel worden gevouwen waardoor deze makkelijk mee te nemen, en op te bergen is.

Als u wel behoefte hebt aan een brede oprijplaat, maar die na gebruik weinig ruimte in beslag neemt? Dan is de opvouwbare oprijplaat een goede aanschaf. De opvouwbare oprijplaat heeft een breedte van 74 cm en is verkrijgbaar in lengtes van 90, 150 en 180 cm. De hoge opstaande randen voorkomen dat de wielen van het loopvlak af kunnen rijden waardoor deze ideaal is om met een rolstoel of scootmobiel over te rijden. De opvouwbare oprijplaat is niet alleen geschikt om grote hoogteverschillen te overkomen, hij is ook ideaal om als drempelhulp te gebruiken.

Na gebruik vouwt u de rijplaat dubbel waarna deze zich makkelijk en snel weg laat bergen. De opvouwbare oprijplaat laat zich ook makkelijk meenemen omdat hij weinig ruimte in neemt.

De opvouwbare oprijplaat combineert kracht met comfort

Als er een hoogteverschil is wat u moet overbruggen bieden oprijplaten een uitkomst. Oprijplaten zijn er in vele soorten en maten die zich lenen voor even zoveel verschillende vormen van gebruik. Voor een rolstoel of scootmobiel is er een brede oprijplaat of aluminium rijbrug nodig wat echter een probleem kan zijn als deze ook mee moet in de bus of auto. Een opvouwbare oprijplaat kan dan uitkomst bieden. Na het opvouwen is de plaat nog maar half zo breed wat hem hanteerbaar, en makkelijk te vervoeren maakt. Daardoor vormt de opvouwbare oprijplaat ook een mobiele oplossing om hoogteverschillen te overkomen als u minder valide bent.

De opvouwbare oprijplaat is vervaardigd uit aluminium waardoor hij wel sterk is, maar het eigen gewicht laag blijft. De plaat is voorzien van een scharnier dat over de volle lengte loopt. Het uit- en opvouwen gaat dus ook heel soepel. Het geïntegreerde handvat zorgt er voor dat de plaat, na het opvouwen, ook heel makkelijk op te tillen en te dragen is. De opvouwbare oprijplaat is dan ook heel gebruiksvriendelijk.

Een inklapbare oprijplaat kopen?

Bent u op zoek naar een opvouwbare oprijplaat? Op deze pagina vindt u ons aanbod van inklapbare oprijplaten. U kunt via de website een aanvraag plaatsen, of via email en telefoon contact met ons opnemen. Wij helpen u graag geheel vrijblijvend met een passend advies over oprijplaten. Als u een opvouwbare oprijplaat kopen wilt kunt u deze in ons magazijn te Kampen af komen halen. U kunt deze echter ook op adres laten bezorgen. Informeert u naar de mogelijkheden.

Specificaties volgens opgave fabrikant onder voorbehoud van typefouten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Prijs- en constructiewijzigingen voorbehouden.