Metalmec, marktleider in aluminium oprijplaten

Het bedrijf Metalmec is al meer dan twee decennia actief met het ontwikkelen, produceren en verkopen van aluminium laad- en lossystemen waaronder een grote verscheidenheid aan oprijplaten. In die tijd is zij niet alleen uitgegroeid tot de marktleider in Italië, maar behoort zij in deze sector inmiddels ook tot de top in Europa.

Door het werken met de beste kwaliteit aluminiumlegeringen en het gieten en lassen volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen, heeft men bij Metalmec enorm veel knowhow opgedaan. Door deze deskundigheid is zij in staat om een enorme verscheidenheid aan sterke, maar lichtgewicht, systemen aan te kunnen bieden. Deze systemen maken het voor gebruikers mogelijk om goederen of mensen veilig en makkelijk te kunnen verplaatsen, of om architectonische obstakels zoals bijvoorbeeld trappen of trottoirs te kunnen overkomen. Zij biedt eersteklas, solide en gedegen opties voor de brede vraag naar oplossingen voor het overkomen van hoogteverschillen in allerhande sectoren. Bij Metalmec is men er van overtuigd dat het verschil wordt gemaakt door kwaliteit en professionaliteit. Deze twee trefwoorden zien zij dan ook als hun grote kracht.

Concept voor productie, een garantie voor veiligheid.

Welke behoeften u inzake laden en lossen ook hebt, in het assortiment van Metalmec vindt u gegarandeerd een oplossing die het beste op het gebied van veiligheid biedt. De gevolgen van het gebruik van deze zaken mogen namelijk niet te licht worden opgevat. Of u nu met een machine van enkele tientallen tonnen rijdt, of gewoon uw gereedschap verplaatst, de consequenties bij een val of slip kunnen heel verstrekkend zijn. Omdat men zich bij Metalmec bewust is van deze risico’s worden haar systemen nauwgezet ontwikkeld en geproduceerd in overeenstemming met de essentiële voorschriften. Als een product zich in de keuringsfase bevindt, wordt het met tweemaal de vermelde laadcapaciteit getest (een veiligheidsfactor van 2.1). Men heeft er de beschikking over een eigen testruimte waar producten destructieve test moeten ondergaan. Zo controleert men, voordat er tot productie wordt overgegaan, de betrouwbaarheid van de elementaire berekeningen die in de ontwerpfase zijn gemaakt. Producten die zijn erkend met een specifiek logo zijn tevens geverifieerd en gecertificeerd door specialisten van internationaal niveau.

Alle producten van Metalmec worden geleverd met een gebruikershandleiding met aanwijzingen voor een veilig gebruik, en met een bijbehorende conformiteitsverklaring. Houdt u er hierbij echter wel rekening mee dat producten in de categorieën Op- en afritten, Opritten, Loopbruggen, Bruggen en Laadkleppen niet onderworpen zijn aan CE-certificering.
Naast productcertificering is Metalmec ook gecertificeerd voor haar interne kwaliteitsmanagementsysteem.

De nieuwste technologie en vakbekwaam personeel

De productie bij Metalmec is zodanig opgezet dat zij snel en makkelijk kan reageren op wijzigingen. Zij kan hierbij wel blijven voldoen aan de vraag naar kwaliteit en timing die er vanuit de markt is. Bij de productie maakt zij niet alleen gebruik van moderne volautomatische apparatuur, maar worden er ook nog handmatige handelingen uitgevoerd door vakbekwaam personeel. Er zijn namelijk lasprocedures die niet door robots kunnen worden uitgevoerd en men bij Metalmec dus terug kan vallen op de professionals die zij in dienst heeft. Het gebruik van de modernste technieken in combinatie met menselijke professionals levert een uitmuntend eindproduct op. Het resulteert in een product dat men bij Metalmec met genoegen als ‘ambachtelijk’ bestempeld. Elk product is dan ook helemaal afgestemd op de specifieke vorm van gebruik, met zorgvuldige uitvoering van aanpassingen of speciale wensen van de klant. Een zorgvuldige afwerking, geautomatiseerde verpakking en geordende logistiek dragen er toe bij dat producten binnen de afgesproken tijd worden geleverd

Metalmec oprijplaten kopen bij Aanhangcars

Aanhangcars is al ruim 20 jaar actief als onafhankelijke dealer van aanhangwagens. Omdat oprijplaten een zeer goede aanvulling vormen op de functionaliteit van een aanhangwagen hebben wij dan ook een compleet programma oprijplaten in ons assortiment opgenomen. Hierbij hebben wij gekozen voor Metalmec oprijplaten vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het programma van Metalmec beslaat meer dan alleen oprijplaten die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met een aanhangwagen. U kunt dan ook voor het complete assortiment Metalmec oprijplaten bij Aanhangcars terecht, van klein tot groot. Ook voor loopbruggen en rijbruggen bent u bij ons dus aan het goede adres.. Bestellen gaat heel eenvoudig, en u kunt uw nieuwe oprijplaten bij ons ophalen in Kampen, of laten bezorgen op locatie.